Webshop

Ontdek onze unieke, handgemaakte producten in de webshop.

Stuur een originele zenkaart

Kies voor een warme, handgehaakte colsjaal

Zenkaart

Een kaartje sturen of krijgen blijft iets om te koesteren. Een klein, maar lief gebaar om te tonen dat je er bent voor die persoon die een plaatsje heeft in jouw hart om zoveel verschillende redenen…Daarom ontwerpt zenspiratie kaartjes, speciaal voor die momenten.

Hier zijn ze dan: De  stijlvolle zenkaartjes, want eenvoud siert.

De schoonheid zit in de details:

  • Eenvoudig in ontwerp: zwart-wit gedrukt postkaartmodel (14,8 cm x 10,5 cm);
  • Stevig wit karton met een matte glans: zodat het kaartje kan gebruikt worden na ontvangst, als bladwijzer bijvoorbeeld;
  • Met de hand geletterde boodschappen: mooi om te zien: van eenvoudige lijntjes tot mooie krullen of weelderige bloemenkransen;
  • Afgeronde elegante hoeken: om jouw boodschap dat beetje meer te geven;
  • Gemakkelijk beschrijfbare achterzijde;
  • Sterke boodschappen, met weinig woorden. Zenspiratie koos speciaal voor West-Vlaamse termen omdat het West-Vlaams dialect poëtisch en krachtig is en we hopen dat dit dialect springlevend blijft;
  • Variatie: Er is gezorgd voor boodschappen die kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende gelegenheden: van verjaardag tot ziekte, van bedankje tot een feest, van overlijden tot huwelijk… Zodat elk setje volledig kan gebruikt worden.

Je kan ze kopen!

Graag zelfs! Ze zijn te koop voor 6€ per setje van de 4 ontwerpen incl. BTW excl. verzendkosten. Interesse? Stuur een mailtje naar info@zenspiratie.be met je gegevens en het aantal gewenste setjes.

Er komen er nog…

Hou ons in de gaten. Zenspiratie is van plan om nog meer ontwerpen te ontwikkelen voor nog meer gelegenheden. Enne, suggesties zijn altijd welkom! Want ook daar gaat zenspiratie over: elkaar inspireren 🙂

Colsjaal

Deze prachtige colsjaal kan jou deze winter verwarmen op al jouw prachtige winterwandelingen, fietstochtjes, avonturen op de schaatspiste, gezellige feestjes bij de vuurschaal of feestelijke momenten terwijl je je vergaapt aan het vuurwerk. Hij zit heel comfortabel en oogt modieus. Hij werd met zorg gehaakt en dat voel je.

Deze unieke handgehaakte colsjaals kun je kopen bij zenspiratie. Maak je keuze:

Sjaal 1

Sjaal met roze accentjes. Lief en meisjesachtig.

Sjaal 2

Sjaal met vrouwelijke look en zilveren fonkeltjes.

Sjaal 3

Stoere robuuste sjaal. Ideaal voor man- of zoonlief.

↔ Afmetingen (ca):
De hoogte van elke sjaal is ongeveer 24 cm en de omtrek is ongeveer 116 cm waardoor deze geschikt is voor vrouwen, mannen en lagere schoolkinderen.

Elke sjaal kost 15€, incl. BTW excl. verzendkosten. Om de sjaal te bestellen, mail je snel naar info@zenspiratie.be met vermelding van je keuze: sjaal 1, sjaal 2 of sjaal 3. Zenspiratie neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op om verder af te spreken. Verkochte sjaals verdwijnen van deze pagina en worden aangevuld met nieuwe unieke exemplaren.