Swoop: eindelijk gemakkelijk lego opruimen

Heb jij ook Legobouwers in huis? Dan heb je ongetwijfeld ook overal legostukjes rondslingeren. Na het bouwen is Lego opruimen andere koek… Hoe meer Legostukjes, hoe langer het duurt om alle stukjes op te ruimen. Daar is de swoop dé oplossing voor. Ik ben alvast fan, en onze Legobouwer ook!

Swoop?

 • Dankzij de swoop kan je in een mum van tijd opruimen.
  swoopbag2_1038px
 • De swoop is een soort buidelzak. Als je stopt met bouwen/spelen kan je het touw gemakkelijk dichttrekken.
  swoopbag3_1038px
 • Het dichtgesnoerde touw kan je over je schouder dragen. Zo kan je gemakkelijk al de bouwsteentjes/ander speelgoed in één keer verplaatsen of meenemen.
  swoopbag_toe_1038px
 •  Als hij open gespreid is krijg je een ruime speelmat van ongeveer 112 cm diameter met een opstaande rand zodat alle stukjes netjes op de mat blijven. Dat is handig als je gaat zoeken tussen alle kleine legostukjes.
  swoopbag_1038px
 • De swoop is cirkelvormig. Je kan van aan de rand overal even gemakkelijk bij, ook als je met verschillende kinderen samen speelt rond één swoop. (handig in een groot gezin, op feestjes of in de klas)
 • De swoop bestaat in verschillende kleuren. Heb je meer soorten speelgoed dan lego (playmobil, treintjes, knikkerbanen, autootjes, blokken, poppen, duplo,…), dan kies je voor elk speelgoed een ander kleurtje.
 • Er is ook een mini variant beschikbaar met een diameter van ongeveer 41 cm. Deze heeft een hogere rand dan zijn grote broer. De mini lijkt mij erg handig om kleinere verzamelingen in te bewaren en mee te nemen.

Waar kopen?

De swoop werd uitgevonden door een oma in Amerika. Zij stikte de eerste swoop voor haar eigen kinderen. Toen één van die kinderen volwassen werd en grafisch ontwerper stak zij de swoop in een nieuw hedendaags kleedje. De Swoop wordt in haar bedrijf gemaakt.

Je kan de swoop online bestellen voor 48$. Dat is omgerekend in euro ongeveer 43 euro.  De swoop mini kun je voor de helft van die prijs bestellen. Je moet er uiteraard verzend- en douanekosten bijtellen. De verzendkosten bedragen ongeveer 14 euro.  Toch vind ik de swoop het dubbel en dik waard! De swoop is een echt zen-ding.

Voor meer informatie: http://swoopbags.com/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *