Over Zenspiratie

  • Interesse in recepten?
  • Interesse in genieten van het leven?
  • Interesse in eenvoudige oplossingen voor complexe problemen?

Dan ben je bij Zenspiratie aan het juiste adres. Waarom het leven moeilijk maken als het eenvoudig kan?

Zenspiratie is lekkere eenvoudige gerechten. Geen uren werk voor je lekker eet. Geen ingrediënten waar je het halve land voor rondreist. Enkel snelle bereidingen met gemakkelijk te vinden ingrediënten. Enkel overheerlijke bereidingen die eenvoudig te maken zijn.

Zenspiratie is up-to-date blijven in de digitale wereld. Lees alles over e-books, tips voor het werken met je computer en vooral hoe je dit eenvoudiger maakt. Lees alles over hoe je je leven eenvoudiger maakt door te automatiseren.

Zenspiratie is expressie. Laat je inspireren door creatieve ideeën. Wees expressief. Alleen, met je gezin of je kinderen.  Je krijgt leuke tips om er volop voor te gaan. Druk je uit en ontdek je talenten!

Zenspiratie is tijd nemen om te leven. Steek meer kwaliteit in de dagdagelijkse dingen van het leven: eten, slapen, werken, ontspanning. Geniet van het leven zoals het is. Dit is kwalitijd.

Zenspiratie is ondersteuning in je opvoedende taak. Ontdek antwoorden op opvoedingsvragen.  Vind verhalen in de belevingswereld van je kind. Gebruik de aangepaste kleurprenten, stappenplannen en luisterverhalen. Ga samen met je kind op stap doorheen jullie eigen opvoedingstraject.

Zenspiratie is volop genieten van je tuin. Kweek zelf groenten en fruit. Verzamel eenvoudige en lekkere recepten om je eigen oogst te verwerken. Ontwerp plekjes in je eigen tuin om heerlijk te ontspannen. Tuinier met respect voor de natuur.

Samenwerken met zenspiratie

Wanneer er interesse is in een samenwerking of wanneer er vragen zijn op zakelijk gebied kan er contact worden opgenomen via onze contactpagina. Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken: gaande van product placement tot advertorials.

Neem contact op met zenspiratie via onze contactpagina voor een persoonlijke oplossing.

3 gedachten over “Over Zenspiratie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *