Over Zenspiratie

Wat kunnen we voor je doen?

Zenspiratie draait om eenvoud in de organisatie van je dagdagelijkse leven binnen de verschillende thema’s: creativiteit, digitaal, haken, kroost, kwalitijd, lekker en tuin. Want eenvoud kan in zoveel verschillende situaties dat brengen wat je nodig hebt: levenskwaliteit en ademruimte.

Ons team

 

Ik ben Christophe en ben van jongs af geïnteresseerd in computers en volg al meer dan 30 jaar de ontwikkelingen over digitale onderwerpen. Als spreker probeer ik op een aangename en rustige manier de problematiek uit te leggen en je enthousiast te maken.

 

 

Ik ben Els. Ik help je graag op weg door je te inspireren met allerlei haalbare gerechtjes, creatieve projecten en haakwerk. De natuur is nooit ver weg in mijn onderwerpen. Laten we samen kwali-tijd nemen.

 

Ons publiek

Zenspiratie richt zich op mensen die eenvoud zoeken in een hectische wereld. Met maandelijks meer dan 9000 bezoekers ben je waarschijnlijk niet alleen op het moment dat je dit leest 😉 . Gezellig toch? Welkom.

Mini tour

Laten we je meenemen doorheen zenspiratie. Wat kun je er ontdekken?

 • Onze blog. Hier ontdek je elke week een nieuw artikel over één van onze thema’s.
 • De nieuwsbrief. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een paar keer per jaar een nieuwsbrief met de leukste tips en nieuwtjes. Bovendien ontvang je een gratis e-boekje ‘Vereenvoudig je leven’.
 • We geven regelmatig lezingen over zenspiratie thema’s. Wil je zelf een lezing organiseren voor je bedrijf, organisatie of vereniging? Dat kan! Hier vind je een overzicht van mogelijke thema’s.

3 gedachten over “Over Zenspiratie”

 1. Hey vrienden,

  Eindelijk es tijd om te zwemmen door jullie site. Het ziet er alleszins allemaal aantrekkelijk uit…

  1. Tamara, bedankt voor je toffe reactie. Hou de site zeker verder in de gaten!

 2. geweldig fijne eenvoudige maar nuttige tips….
  aangenaam leesvoer…
  zalig ontspannend…
  aangename ontdekking…

  XX

Reacties zijn gesloten.