Ontdek de voordelen van een goede buitenverlichting

Ontdek de voordelen van een goede buitenverlichting
De dagen worden weeral korter en de nachten langer. Een goede buitenverlichting verhoogt je veiligheid maar bezorgt ook een gezellige sfeer.

Verhoogde veiligheid

Een goede verlichting kan inbrekers afschrikken. Een inbreker staat namelijk niet graag in het volle licht. Zorg daarom dat je je woning en tuin voldoende kan verlichten als je iets verdachts hoort. Het is mogelijk om lampen te laten aangaan met een bewegingssensor of via een tijdschakelaar. Op die manier wordt het voor een inbreker onvoorspelbaar waar en wanneer er lichten aangaan. Dit kan je helpen om ongewenst bezoek uit je tuin en je huis te houden.

 

Op de webshop Lampen24 kun je heel wat buitenverlichting vinden, met of zonder ingebouwde bewegingsmelder. Je vindt er heel wat accessoires om je tuinverlichting op een veilige manier te kunnen aansluiten. Lampen24 heeft al meer dan 10 jaar ervaring en passie voor verlichting. Het is dan ook de meest succesvolle onlineshop voor lampen en verlichting. Met een assortiment van meer dan 30.000 producten kun je er werkelijk alles vinden.

Veiligheid voor jezelf

Niet alleen hou je met een goede buitenverlichting inbrekers op een afstand. Je zorgt ook voor meer veiligheid voor jezelf en je dierbaren. Een goede trapverlichting en verlichting langs de paden voorkomt dat je struikelt in het donker en kwetsuren oploopt. De verlichting van de straat tot aan je voordeur kun je aansturen met een sensor of op vaste tijden laten aangaan met een tijdschakelaar. Zorg ervoor dat je ook voldoende verlichting hebt om naar je garage te gaan, je composthoop of de kippetjes in je tuin.

Meer sfeer rondom je huis

Behalve functioneel kan verlichting voor de nodige sfeer zorgen. Een felle spot die je volledige tuin kan verlichten is misschien wel handig als je een verdacht geluid hoort, maar niet om op een warme avond nog een glaasje wijn op je terras te drinken met je geliefde. Zorg daarom dat je verschillende types van verlichting combineert. Sfeer kun je creëren door bijvoorbeeld een grondspot op een boom of struik te richten. Je kunt ook voor decoratielampen op je terras zorgen.

Langer buiten zitten

Hou je ervan om tot ‘s avonds laat te lezen? Of een gezelschapsspel te spelen met vrienden? Nog een reden om voldoende rekening te houden met extra lichtbronnen. Afhankelijk van wat je precies wilt doen, heb je meer of minder licht nodig. Om te lezen heb je nu eenmaal helderder licht nodig dan om een glas wijn te drinken. Bedenk daarom steeds goed op voorhand waar je welk licht wilt.

Milieuvriendelijk

Hou bij de keuze van je verlichting ook rekening met het milieu. Kies daarom steeds voor LED-verlichting. Het is goed voor het milieu en het bespaart je ook geld bij je elektriciteitsafrekening. LED-verlichting is geschikt voor alle types van verlichting, of het nu functioneel moet zijn of gezellig. Je vindt zeker iets dat past bij je smaak en de stijl van je woning en tuin.

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Lampen24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *