Meest gelezen artikels 2018

Meest gelezen artikels 2018

Wat zijn de meest gelezen artikels op zenspiratie in 2018? Hieronder krijg je een overzicht.

Bij het begin van het nieuwe jaar willen we toch nog eens terugblikken op 2018. Hieronder vind je een overzicht van de meest gelezen artikels van 2018.

Colsjaal met eenvoudige steek haken

Leer om zelf een colsjaal te haken. Het is niet zo moeilijk, zelfs niet voor een beginnende haker. Met onze Nederlandstalige filmpjes lukt het je vast en zeker.

6 manieren om je smartphone foto’s op je computer te krijgen

Foto’s maken met je smartphone is niet zo moeilijk. Maar hoe krijg je die foto’s gemakkelijk op je computer? Ontdek een aantal verschillende manieren die dit klusje eenvoudig en snel voor je klaren.

Raadpleeg het kadaster online

Zowel de originele versie als de nieuwe versie van dit artikel staan in de top 10 van meest gelezen artikels.

Je vindt er de link terug naar de kadaster website en een aantal tips over hoe deze website best te gebruiken. Hier vind je de nieuwe versie:

Het kadaster online raadplegen

Vederlichte chocolademousse zonder room

Deze lekkere en lichte chocolademousse is steeds een succes! Vooral tijdens de feestdagen is dit een ideaal dessert. Maar eigenlijk smaakt het altijd ­čÖé

Windows 10: snel 2 vensters naast elkaar zetten

Met een simpele truc leer je om in Windows 10 snel 2 vensters naast elkaar te zetten. Nog niet gelezen? Doe het dan nu meteen en start 2019 een stuk productiever.

Gepolierde beton voor je oprit en/of terras: voor- en nadelen

In dit artikel lees je over de voor- en nadelen van gepolierde beton. Dit artikel is geschreven over de eigen ervaringen met gepolierde beton. Van plan om zelf gepolierde beton te laten plaatsen. Lees dit dan zeker.

Geef eens een zelfgemaakte kraskaart/kraslot

Leer hoe je je eigen kraskaart en/of krasloten maakt! Een creatief cadeau doet het altijd goed.

Veilig je smartphone gebruiken als wekker

Ontdek wat de voordelen zijn van je smartphone te gebruiken als wekker. En ontdek hoe je dit veilig kunt doen. Zonder je bloot te stellen aan nodeloze stralingen die je ideale nachtrust kunnen belemmeren.

Muziek kopen met Google Play muziek

Je leest hier hoe je muziek kunt kopen met Google Play muziek en hoe je die muziek kunt downloaden om offline te beluisteren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *