Knolselderpuree: perfecte match met garnaalkroketjes!

Knolselderpuree: perfecte match met garnaalkroketjes!

Garnaalkroketjes eet je niet alleen als voorgerecht… Als hoofdgerecht doen ze het schitterend in combinatie met knolselderpuree. Zo begin je eraan:

Nodig, voor 4 personen:

  • 3/4 knolselder, geschild en in grove stukken gesneden
  • 8 aardappelen, geschild en gehalveerd
  • nootmuskaat
  • zwarte peper
  • scheut melk
  • blokje boter
  • groen van 2 lente-uitjes, in ringen

Doen:

  1. Doe de aardappelen en de knolselder in een pot met water en breng aan de kook. Na ongeveer een half uurtje zijn de groenten gaar.
  2. Giet af, kruid met de nootmuskaat en de peper en pureer samen met de melk en het klontje boter. Bestrooi met de lente-uitjes.
  3. Nu nog je garnaalkroketjes frituren….
  4. Serveer de puree met de kroketjes. Dit is een perfecte match!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *