Gratis ebook

Kom jij ook tijd tekort? Wil jij minder stress en meer geluk in je leven? Ga direct aan de slag met ons ebook boordevol handige tips.

Welke tips vind ik in het ebook?

Je ontdekt praktische tips om je leven eenvoudiger te maken en zo minder stress en meer geluk in je leven te brengen.  De tips staan onderverdeeld in 4 thema’s. 4 thema’s die ik belangrijk vind om je leven te vereenvoudigen. Lees verder hoe je dit ebookje kunt downloaden.

Wat bedoel je met vereenvoudigen?

Ik verwacht niet dat je je terugtrekt in een hutje in het bos. Helemaal niet! Vereenvoudigen betekent voor mij terugkeren naar de basis: dichter bij de natuur staan, meer mogen dan moeten, minder afhankelijk zijn van spullen en jezelf ontwikkelen en ontdekken. Maar dan wel met behoud van alle moderne comfort.

Is dit echt volledig gratis?

Het ebookje is volledig gratis. Na inschrijving op onze nieuwsbrief kun je het direct downloaden. Daarna kun je meteen aan de slag met de praktische tips uit het ebook.

Kan ik me gemakkelijk uitschrijven?

Tuurlijk. Je ontvangt sowieso niet veel berichten van ons. Zo kun je je leven zo eenvoudig mogelijk houden. Wil je toch uitschrijven? Onder elke e-mail vind je een link om dat snel te doen.

Aan de slag!

Wil je snel beginnen lezen om direct aan de slag te kunnen met onze praktische en handige tips om je leven te vereenvoudigen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief:


Wil je op de hoogte blijven van zenspiratie? Schrijf je dan in voor de zenspiratie nieuwsbrief en ontvang GRATIS het ebook Vereenvoudig je leven

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie: privacy policy