Geld op een mooie manier schenken. Met enkele tips maak je er iets origineels van!

Met eenvoudige vouwtechnieken kan je het zakgeld dat je kado geeft mooi aanbieden. De benodigdheden voor dit ideetjes zijn onderlijnd. Zo kan je vlot aan de slag!

Ik vouw verschillende bankbiljetten tot vogeltjes met pretoogjes, een diertje waar de gelukkige dol op is. Nadien schik ik de vogeltjes op een tak met wat kneedlijm. De tak prik ik in een bloempot waar ik een stuk oasis in duw.

Wat boomschors maakt de oasis onzichtbaar en werkt het geheel af. Ik prik er ook nog een kaartje bij met een boodschap. vb: ‘Gelukkige verjaardag!’.

Je zou de biljetten ook tot bloemen kunnen vouwen en aan de tak vastmaken.

Dit ideetje komt uit: Geldgeschenken, maak van geld verrassend creatieve cadeautjes, een boek boordevol leuke en eenvoudige ideetjes om geld op een originele manier kado te doen.

Ben je op zoek naar een iets speelser effect? Rol dan eerst je bankbiljetten op. Vul een lege ballon met de biljetten, wat confetti en opgerolde blaadjes met lieve/grappige berichtjes t.a.v. de gelukkige. Blaas de ballon op en zet hem vast op een ballonstokje. Je kan de ballon met stift nog versieren of er iets op schrijven. Dit geschenk doet het feest knallen!

Foto Zenspiratie

2 gedachten over “ Geld op een mooie manier schenken. Met enkele tips maak je er iets origineels van!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *