Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digidokter (online): Windows 10: tips & trucs

30 januari @ 11:00 - 12:00

Windows 10 is alweer 5 jaar oud, maar je kan eigenlijk niet echt spreken van één enkele versie. De voorbije jaren is het besturingssysteem – met horten en stoten – verder geëvolueerd via halfjaarlijkse feature-updates. Het is ook nog maar de vraag of er ooit nog een Windows 11 komt, want de ambitie van Microsoft was altijd om Windows 10 eindeloos verder te laten evolueren (zogenaamde ‘rolling release’).

Afgezien van herhaalde problemen met updates tonen de miljarden gebruikers zich best tevreden over Windows 10 (getuige het marktaandeel van 73%). In tegenstelling tot sommige vorige versies (Windows 8, Vista) is dit een solide besturingssysteem, dat intuïtief te bedienen is.

In deze Digidokter-webinar overlopen we de belangrijkste functies en handigheden die je best leert kennen om vlotter te kunnen werken met Windows 10. Daarbij veronderstellen we wel dat je de laatste updates (2004 of nieuwer) hebt toegepast.

Tijdens deze webinar kan je via het chatvenster bij een tweede Digidokter (chatmoderator) terecht met al je digitale vragen!

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
11:00 - 12:00
View Evenement Website

Organisator

Avansa Mid- en Zuidwest
View Organisator Website

Locatie

online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *