Een muurtje van takken met snoeihout

Muurtje van wilgentakkenIn het artikel Een haag van wilgentakken als afscheiding tussen kippenren en moestuin toonde ik hoe je met twijgjes een mooie afscheidingsmuur kunt maken. Je kunt met de grotere takken die je over hebt ook een muurtje maken die een natuurlijke sfeer aan je tuin geeft.

 

Ik maak een muurtje langs een ander stuk van mijn kippenren. Ik gebruik hiervoor de grotere takken die ik overheb na het maken van mijn haag van wilgentakken.

muurtje van wilgentakken

Zet om te beginnen een aantal dikke takken in de grond die je gekruist samenbind.

muurtje van wilgentakken

Leg de grote takken die je over hebt ertussen. Je maakt dit zo hoog en zo lang je zelf wilt.

Muurtje van wilgentakken

Het resultaat is een muurtje dat als afscheiding kan dienen en bovendien een esthetische meerwaarde in je tuin vormt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *