Een milieuvriendelijke afboording van je borders

Om te verhinderen dat je gazon steeds doorgroeit in je borders, kun je een afboording plaatsen. Wist je dat er ook rubberen afboordingen bestaan?

Er bestaan heel wat manieren om je gazon af te boorden. Een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief is de rubberen afboording. De rubberen afboording is verkrijgbaar op rollen van 5 meter en in verschillende hoogtes.

afboording_rol

De voordelen van de rubberen afboording zijn:

  • Milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gerecycleerd rubber.
  • Duurzaam. De rubberen afboordingen hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen warmte en koude. Zelfs tegen een grastrimmer zijn ze bestand. Door de lange levensduur is het mogelijk om ze terug uit te graven en te hergebruiken op een andere plaats.
  • Buigzaam. De boorden zijn ideaal voor gebogen afboordingen. Je kunt ze namelijk gemakkelijk plooien in elke vorm. Een mooi voorbeeld is een afboording rond een boom.
  • Veilig. Het is een veilige afboording voor kinderen: val je er op, dan doet het geen pijn. Het rubber is zacht en plooit mee.
  • Snelle en eenvoudige plaatsing. Maak een geul met je spade, steek de afboording in de geul en vul terug aan met aarde. Je kunt de afboording zo diep steken als je wil: tot net op de gazonhoogte of een aantal centimeters hoger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *