DIY blokjes boordevol natuurlijke poetskracht

DIY blokjes boordevol natuurlijke poetskracht

Een online workshop die laat zien hoe je een natuurlijk schoonmaakmiddel zelf maakt dat alles heeft: simpel, effectief, geldbesparend, veilig voor je huid, kinderen en huisdieren én milieuvriendelijk.

De natuurlijke poetsbommetjes hebben het allemaal. Enkele voordelen op een rijtje:

  1. Simpel:  Ze zijn heel eenvoudig te maken. Zelfs de kinderen kunnen samen met je aan de slag.  Ze zijn ook heel gemakkelijk in gebruik. In de workshop demonstreren we hoe je de bommetjes kan gebruiken in het toilet, de badkamer, de keuken.
  2. Effectief: de bommetjes ontvetten, ontsmetten, ontgeuren én reinigen je afvoer.
  3. Geldbesparend: met enkele goedkope en natuurlijke basisingrediënten kan je een voorraad bommetjes maken die niet moeten onderdoen voor commerciële en duurdere varianten.
  4. Veilig: de bommetjes zijn huid-, kind-, en huisdiervriendelijk.
  5. Veelzijdig: Je kan er van alles mee poetsen: je kan er je fruit mee wassen. Zo blijft het zelfs langer houdbaar. Je kan er je nagels mee reinigen, Voederbakken van de huisdieren mee poetsen…Je zal zeker en vast nog veel meer mogelijkheden vinden!
  6. Milieuvriendelijk: De bommetjes zijn gemaakt van natuurlijke middelen die niet milieubelastend zijn. Ze verontreinigen het milieu niet.
  7. Gezond: Dit schoonmaakmiddel belast je gezondheid niet. Er zijn geen chemische geuren die je in kan ademen. Er zijn geen chemische stoffen die in je huid kunnen dringen.

Maak deze blokjes boordevol natuurlijke poetskracht met hulp van de duidelijke online workshop. Stap voor stap tonen we hoe je ook  aan de slag kan gaan. Je zal zeker nog meer voordelen of mogelijkheden vinden tijdens het gebruik van deze bommetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *