De 9 meest onmisbare smartphone apps

Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete applicaties op de smartphone staan. Lees hieronder wat mijn favoriete apps zijn.

 1. Internet. Het belangrijkste wat ik doe op mijn smartphone is surfen op internet. Het is zo gemakkelijk om op elk moment alles te kunnen opzoeken wat je wil.
 2. Mail. Een smartphone is ideaal om je email op elk moment te kunnen controleren en om snel emails te kunnen opstellen en versturen.
 3. Agenda. Wat zeker niet in het rijtje van onmisbare apps mag ontbreken, is de agenda app. Zo heb ik meerdere agenda’s (werk, persoonlijk en familie) die ik allemaal tezamen kan bekijken in de agenda app.
 4. Facebook. Ik bekijk facebook vooral op mijn smartphone en dan voornamelijk op anders verloren momenten zoals bvb. tijdens het wachten in de auto of net voor een programma op televisie begint.
 5. Sonos. Een Sonos is een compacte draadloze wifi speaker met een diep, glashelder hifi geluid. Ik bepaal naar wat ik luister via de sonos app op mijn smartphone. Zo kies ik de leukste radiostations en de beste afspeellijsten voor mijn muziek.
 6. Dropbox. Ik gebruik dropbox voor het synchroniseren van mijn foto’s. Deze app mag dus zeker niet ontbreken op mijn smartphone. Wil je ook dropbox? Klik dan hier en krijg 500MB extra ruimte.
 7. Evernote. Ik gebruik evernote om bijna alles in op te slaan. Heel handig dus om deze informatie bij je te hebben op je smartphone. Een bijna onbeperkte informatiebron.
 8. KMI. De app van het kmi, één van de beste weer apps die er zijn. Je krijgt een overzicht van de volgende 10 dagen en voor vandaag krijg je de evolutie van het weer per uur te zien.
 9. Trello. Eén van de meest handige todo applicaties die ik ken. Ik gebruik trello om alles wat ik nog moet doen bij te houden op een overzichtelijke manier. Bovendien worden al je todo’s gesynchroniseerd via internet zodat je er overal en van om het even welk toestel aan kan.

De apps die fantastisch zijn, maar net buiten het onmisbare vallen:

 • Zaklamp. Een zaklamp app. Ideaal als het licht uitvalt of je moet bijverlichten op onverwachte momenten.
 • Bank app. De app van mijn bank. Zo kan ik overschrijvingen eenvoudig via mijn smartphone uitvoeren.
 • Netatmo. Ik heb een netatmo weerstation en met deze app kan ik dan ook alles opvolgen.
 • Fidme. De app om je klantenkaarten te digitaliseren en zo veel plaats in je portemonnee te sparen.
 • Bancontact. Deze app maakt het mogelijk om kleine betalingen direct uit te voeren op basis van een QR code. Heel handig.

Welke apps zijn voor jou onmisbaar op je smarthpone?

Eén gedachte over “ De 9 meest onmisbare smartphone apps”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *