Boek

Dromen van water

Op zoek naar een goed boek? Of naar een geschenk?

Je hebt zin in een spannend verhaal? Dan is Dromen van water precies wat je zoekt. Het is een meeslepend verhaal over een jonge vrouw die haar weg zoekt doorheen het leven. Wie is zij? Wie wil zij worden? Bereikt zij haar doel? Zeker lezen. 100 pagina’s die je in 1 ruk zal willen uitlezen. Water staat tussen haar en haar doel. Kan zij overwinnen? Of moet ze zich bij haar lot neerleggen? Over voor je doel durven gaan wat er ook gebeurt. Een heerlijk verhaal, ook in digitale versie.

 

kooppaperback

koopebook

“Dromen van water is een vlot geschreven verhaal dat vraagt om in 1 ruk uitgelezen te worden. Het verhaal laat je ook emotioneel niet onberoerd.”

― Annick

“Dromen van water vind ik heerlijk om te lezen. Een goed boek over voor je doel durven gaan. Wat er ook gebeurt”

― Peter

“Ik gebruik Dromen van water voor een boekbespreking op school. Ideale lectuur: een leuk verhaal en niet te lang.”

― Joeri

 

Het verhaal:

Merel worstelt al haar leven lang met water. Ze mag er niet in, maar ze zou zo graag. Als het water tussen haar en haar droom job komt te staan, beslist ze om er tegenin te gaan. Het is genoeg geweest. Ze gaat een echte strijd aan met zichzelf en haar oor die de blokkade is tussen haar en haar dromen. Haar hele verleden komt boven water, of ze dat nu leuk vindt of niet. Ze ontdekt haar frustraties en haar sterke kanten. Ze wordt herboren door het water. Net als een bloem heeft Merel water nodig om te bloeien.

ISBN 9781616273347

De auteur:

Els is een creatieve duizendpoot. Expressief bezig zijn, vindt ze heel belangrijk om een gelukkig leven te leiden. Een boek schrijven is daar een onderdeel van. Els staat ook bekend als schrijfster en vertelster van kinderverhalen.

Dromen van water is haar debuut novelle.

kooppaperback 

koopebook

 

Eén gedachte over “Boek”

Reacties zijn gesloten.