Met eenvoudige vouwtechnieken kan je het zakgeld dat je kado geeft mooi aanbieden. De benodigdheden voor dit ideetjes zijn onderlijnd. Zo kan je vlot aan de slag! Klik voor meer
Blog
Stoomgerecht: gevulde tomaatjes met puree
Eenvoudig gerecht met 3 mogelijkheden tot variatie om te koken met stoom. Je kan de tomaatjes vullen met gehakt, spinazie of een eitje. Hoe wil je dat eitje? Natuur, met ham, zalm of garnaaltjes? Voor je het weet heb je er nog een soepje bij… Welke variant zal jij uitproberen? Of maak je ze gewoon allemaal een keer of meer?
5 tips voor een goede back-up
Het zal je maar overkomen: je computer met je leukste vakantiefoto’s en zelfgemaakte filmpjes erop wordt gestolen. Tot overmaat van ramp bevinden er zich ook enkele belangrijke documenten op je harde schijf. Op zo’n moment besef je natuurlijk het belang van een goede back-up!
Koken met stoom, een weldaad voor smaak en gezondheid.
Koken met stoom is een eeuwenoude kooktechniek die afkomstig is uit het Oosten. Ingrediënten garen in de hete damp van een kokende vloeistof heeft vele voordelen van gemak tot gezondheid. Het past binnen elk budget, is helemaal niet moeilijk, en het is nog lekker ook!
7 tips om je goede voornemens dit keer wel vol te houden
De meesten onder ons kennen het wel: vol goede voornemens het jaar starten om amper een maand later te moeten vaststellen dat er niet veel meer van over blijft.
Klik voor meer
Zijn digitale boeken de toekomst?
