5 redenen om te haken

5 redenen om te haken

Binnenkort kan je via zenspiratie stap voor stap leren haken met duidelijke instructiefilmpjes waarmee je zo aan de slag kunt en met leuke werkjes die je direct kunt gebruiken in de serie Haken doe je zo. Een reden nodig om te beginnen haken? Ik geef er je alvast 5.

  1. Het haalt je hoofd even uit de dagelijkse beslommeringen. Je moet immers je kopje bij je werk houden. Het houdt je dus helemaal in het nu.
  2. Handwerk is lavend voor ons primitieve brein. Primitief? Jawel! Ons brein heeft uiteindelijk nog steeds nood aan handwerk om stress te kunnen kanaliseren. Het houdt je gelukkig. De één kiest voor tuinwerk of kneedwerk. En ik? Ik ben (o.a) verknocht aan haakwerk! Na het herhalen van vertrouwde steken automatiseer je de handeling en kan het heerlijk zijn om lekker door te haken. Een aanrader!
  3. Je hebt er heel weinig voor nodig: een haaknaald, een bolletje wol, een schaar en deze instructiefilmpjes natuurlijk! 😉
  4. Haken is niet moeilijk! Met zes basissteken kun je werkelijk alles! Ik help je graag op weg met zoveel mogelijk uitleg, tips en duidelijke instructiefilmpjes.
  5. Je houdt er iets aan over. Neen, geen kater…Maar wel een zelfgemaakt werkje dat je kan gebruiken voor jezelf, je kids, als geschenkje of wat dan ook! Bij de instructies krijg je ook leuke werkjes en ideetjes om volop van je haakwerk te kunnen genieten.

Tot binnenkort bij Haken doe je zo!

[wysija_form id=”1″]

Eén gedachte over “ 5 redenen om te haken”

  1. Ik vind haken ook zo ontspannend werken! Heerlijk om ‘s avonds even te doen en iedere keer weer nieuwe creaties te maken. Tot een paar jaar geleden kon ik alleen een sliert haken, maar dankzij online filmpje maak ik nu knuffels, mutsjes, cactussen en zelfs hele dekens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *