10 meest gelezen artikels van 2020

10 meest gelezen artikels van 2020

2020 was een heel speciaal jaar door covid-19. Hieronder vind je een overzicht van de meest gelezen artikels.

Van welk artikel heb jij het meest genoten of het meeste bijgeleerd? Laat het ons zeker weten.

Dit is het jaaroverzicht van 2020:

Colsjaal met eenvoudige steek haken

Leer om zelf een colsjaal te haken. Dit is al een aantal jaar een topartikel. Dankzij onze Nederlandstalige filmpjes kan zelfs een beginnend haker deze warme, comfortabele colsjaal zelf maken. Laat het zeker weten als jij het al geprobeerd hebt.

Tot wanneer mag je rabarber oogsten

Met rabarber kun je heel veel doen. Maar tot wanneer mag je rabarber nu eigenlijk oogsten? Je leert het in dit artikel: Tot wanneer mag je rabarber oogsten.

Een aantal heerlijke recepten met rabarber:

Tot wanneer mag je rabarber oogsten?

Vederlichte chocolademousse zonder room

Deze overheerlijke chocolademousse zonder room scoort goed op elk feestje. Heerlijk luchtig en supereenvoudig om te maken.

6 manieren om je smartphone foto’s op je computer te krijgen

De foto’s die je maakt met je smartphone wil je op een makkelijke manier op je computer krijgen. We beschrijven 6 verschillende manieren. Hoe doe jij het?

6 manieren om je smartphone foto’s op je computer te krijgen

Raadpleeg het kadaster online

Zowel de originele versie als de nieuwe versie van dit artikel staan in de top 10 van meest gelezen artikels (plaats 5 en 9).

Wist je dat je eenvoudig het perceelnummer van jou en je buren kunt terugvinden? Of eenvoudig een perceel opmeten?

Je vindt er de link terug naar de kadaster website en een aantal tips over hoe deze website best te gebruiken. Hier vind je de nieuwe versie

Het kadaster online raadplegen

Vogelnestjes in de airfryer, zo gepiept

Vogelnestjes zijn niet alleen lekker. Ze zien er ook mooi uit en kinderen zijn er dol op! In de airfryer zijn ze nog sneller klaar en extra gezond!

Het artikel vind je hier: vogelnestjes in de airfryer. Geen airfryer? Je kunt ze ook bereiden in de microgolfoven: vogelnestjes in de microgolf.

Vogelnestjes in de airfryer, zo gepiept!

Zo vind je het IP adres van je IP camera makkelijk terug

Het terugvinden van het IP adres van een IP camera is blijkbaar iets waar veel mensen mee sukkelen. Vandaar dat dit artikel dan ook in de top 10 staat. Het artikel kun je hier nalezen: zo vind je het IP adres van je IP camera makkelijk terug.

Zo vind je het IP adres van je IP camera makkelijk terug

Veilig je smartphone gebruiken als wekker

Een smartphone kan op vele manieren straling via radiogolven uitzenden: gsm straling voor het telefoonverkeer, wifi voor het surfen op je lokale netwerk, bluetooth voor je headset of verbinding met je luidsprekers. Dit kan nadelig voor je slaap zijn. Hoe je je smartphone veilig als wekker kunt gebruiken lees je hier.

Hoe kopieer ik een muziek cd?

Heb je een muziek cd aangeschaft, maar wil je die ook op je computer of Sonos kunnen afspelen? Lees dan snel hoe je je muziek cd makkelijk kunt kopiëren.

Hoe kopieer ik een muziek cd?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *