Lasagne van paté, als een heerlijke salade of een fris voorgerecht, aan u de keuze!

lasagne van paté

 

Dit gerecht kan dienst doen als broodmaaltijd. Als je de porties kleiner maakt heb je een lekker voorgerecht dat je zeker op tafel kan toveren tijdens de feestdagen!

Voor 2 personen:

  • plak paté naar keuze
  • vierkante sneetjes brood (ontkorst)
  • 10-tal kersttomaatjes
  • gemengde sla
  • handvol walnoten
  • smeerboter
  • uienconfijt
  • portogelei
  • balsamicoazijn
  • peper
Bereiding:

Snijd het brood in vierkante sneetjes.

Snijd de paté ook in vierkante plakken. Een dikke plak snijd je ook nog een keer dwars door.

Was de tomaatjes en snijd ze in kwartjes. Was de gemengde sla.

Besmeer een eerste sneetje brood met boter. Schik op het midden van een bord.

Beleg met een plak paté. Besmeer de plak rijkelijk met uienconfijt. Beleg met een sneetje brood. Besmeer opnieuw met boter. Beleg ook deze keer met paté. De paté bestrijk je rijkelijk met de portogelei.

Werk af door twee reepjes korstjes op de lasagne te schikken.

Schik de sla rond de paté. Bestrooi met tomaatjes en walnoten.

Garneer rondom met enkele stippen balsamicoazijn en peper van de molen.

Smakelijk!

Foto Zenspiratie

Eén gedachte over “Lasagne van paté, als een heerlijke salade of een fris voorgerecht, aan u de keuze!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *