Hazelnootstengels met een restje bladerdeeg

hazelnootkoekjesOok een restje bladerdeeg over na het bereiden van een heerlijke taart of quiche? Met wat hazelnootjes en honing kan je dat restje omtoveren in heerlijke herfstkoekjes! Ze zijn niet alleen lekker, maar ook keigezond én super gemakkelijk te maken!

 

 

 

 

Nodig:

  • restje bladerdeeg
  • honing
  • gehakte hazelnoten

Doen:

  1. Schik repen bladerdeeg op bakpapier.
    bladerdeegreepjes
  2. Bestrijk het deeg met honing.
    bladerdeegreepjesmethoning
  3. Bestrooi het deeg met de gehakte noten.
    bladerdeegnootjes
  4. Bak 15 minuten krokant in een oven van 220°C.

Wist je dat? 

Hazelnoten zitten boordevol vitamine E. Dat is een sterke antioxidant in de preventie tegen kanker, hart-en vaatziekten.

Honing heeft een ontsmettende werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *